Vilken jäkla tråkig dag!

Just nu sitter jag här vid datorn och inte gör ett skit!Fy fan så tråkigt jag har och så är jag förbannad med,jäkligt förbannad faktiskt! För att få någon att ta kontakt med en så måste vara den förste och den förste är man ju alltid, snacka om att själva personen inte är ett dugg intresserad av att ha någon kontakt överhuvudtaget.
Fan vad jag hatar alla just nu (inte min familj eller min boi) jävla pissfolk det finns alltså!Är trött på att vara just här med,i denna by,i denna del av sverige. Finns det någon internetsida där man kan träffa nya människor som inte är helt fucking cp i huvudet?

Idag har jag inte gjort ett skit förutom att ha jobbat, så har inte äns varit ute---jo bara för att vattna min tomater och titta på Zeldas stolta fångst som var en liten rädd näbbmus,stackaren blev plågad till döds.
En sak är jag jättelycklig över är att jag ha en sådan underpojkvän som stöttar mig och jag stöttar honom så så pest är det inte och snart åker vi till mallis inte så jättelångt kvar nu:)Så skönt att få lämna sverige ett litet tag,för att bara ta det lugnt och ha det riktig underbart med Christian.Ska nog sätta igång med maten,vet inte äns vad jag ska laga?får nog bli kyckling med något till hehe!

baha baha..............Alcudia den 4 sep!LÄNGTAR SÅ MYCKET!


trött

litet tag sen jag skrev men tycker det är dags nu:)ja det har inte hänt så mkt, inget intressant.I fredags så var vi på kräftskiva på Christians jobb och det var rätt så kul men vissa herrar blev riktigt kalas!Var på bio i lördags med och såg på Year One,hehe ja den var rätt så rolig den hade sina stunder ibland då det inte alls var så rolig.Det är fan inte ofta det kommer bra filmen nu förtiden.
 
Jahopp på lördag så blir det kräftskiva hos oss med,knytkalas.Mina syskon och deras bois and girl och Christians syster med hennes boi
kommer.En stooooooooor familj!baby booo och jag ska fixa partytält imorgon med och så ska jag köpa sandaler med,hoppas jag hittar några.

Usch för varje dag som går så vill jag bli en mamma!Vad är det för fel på mig??jag vill,vill,vill verkligen ha kids!Christian vill med ha barn ---fast inte nu,buhuuuu:(En sak vet jag iallafall,att jag är redo för det.Baby och jag kollar på hus på landet och det har vi gjort ett tag nu.Vi letar efter ett lite större hus ett "black metal"hus som vi kallar det för,ett black metal hus är om det är ute  i skogen där det inte finns något annat än bara skog.Vi ska hitta det perfekta huset!Vi ska inte ha ett större hus bara för att ha ett större hus utan att det MÅSTE vara helt perfekt för oss.Men det säljs inte så mycket hus på landet.Ett rött eller gult hus vill vi ha:)
 
Saxon ja han busar på som vanligt nu,han är över tolv veckor så nu ska vi ringa till vetrinären så han kan få en liten spruta och så ska han få en försäkring precis som tanten Zelda:)Det är skönt att se att Zelda har accepterat Saxon,det är klart Zelda blir skit irriterad när Saxon är som ett klister på henne men för det övriga så är dom vänner.

jag är lycklig!

just nu känner jag mig extra lycklig,allt går så bra på jobbet,allt är så bra här hemma!Just nu så mår jag helt underbart!Igår fick jag en laptop Christians pappa,den är bara ett år gammal och är 17 tum!det är helt jäkla super bra!Känns så underbart att vara så kär!!!!!!!!!

inte långt kvar tills vi åker till mallis,jippi yehoo!plus att det kommer att hända något spännande där med!!!!!!!!nästa vecka så ska vi köpa bra rullresväskor med,det lär ju behövas.

På fredag så ska vi på kräftskiva på Christians jobb, hehe det lär bli en vacker syn. aja jah har inget intressant att skriva om(Jo att mitt och Christians liv är helt jäkla underbart) la laa la laaa laaa laaa:)

Kääääääääär<3


Jag har en hemlis

Nu är det inte så långt kvar tills vi åker till mallis, ska bli så satans jäkla underbart! Nu i veckan kom jag på att jag inte har några sommarkläder typ som sköna,slappa korta shorts eller några lätta sandaler. Men det fick jag beställa idag istället:)Jag hitta lite fint skit på Bubbleroom.se så nästa vecka får jag dom.

Jepp jag har en hemlighet,men den kommer jag inte att berätta får någon!hahaha!Jo då jag kommer att berätta det, men snaaaaaaaaaart!


RSS 2.0