Helgen var härlig

Midsommarhelgen var härlig och lugn.Vi åkte till älsklingens farmor på fredagen och var kvar där till lördag eftermiddag.Det var jag,älskling,Nina,Mikael,Nettan,Copy,Jonathan och hans kompis.Vi käka god mat och drack goda drycker,spela kubb!Som sagt det var lugnt och skönt.

Det var skönt på kvällen med men det var en jäkla massa mygg!Som tur var så hade man sin sköna Darkthrone tröja på sig!!!

Är så jäkla sugen på att åka till skärgården i helgen för att bara sola,bada och fiska!Steeka sig lite.

Röv

jepp

Har inte orkat att skriva så mkt på ett tag nu,haft en jäkla massa att göra hela tiden på jobbet!Men om ni undrar så har jag faktiskt shoppat som jag sa att jag skulle göra förra veckan.Jihuu intressant eller inte.Hitta en heldel kläder men inte skorna som jag ville ha!Så klart fanns inte 37or kvar!Och jag är en sådan person som måste ha den ultimata skon annars får det vara,jag kan lixom inte ta en "reservsko" utan jag måste ha den skon jag letat efter!Så jag får forsätta och leta tills jag hittar den ultimata skon igen och då fan ska den finnas i min storlek!

Har slitit som ett djur känns det som nu på jobbet i 2 veckors tid.Jobba på morgonen sen tillbaka till jobbet på kvällen och så har man jobbat natt 7 timmar med och helgen som va.Jobb,jobb,jobb,jobb!!Och idag palla inte min kropp att resa sig ur sängen,hade värkar överallt plus en feeet jäkla mensvärk på det med!Och kunde inte dra till jobbet,Chefen blev inte glad på mig men vaddå vi va där igår kväll och jobba och fixa bort det mesta så idag va det igentligen bara att glida igenom allt.

På lördag ska vi till åtvid på 50-tals rock n roll med S&E,V&P,A&C,E&L.Klänningen är redan fixad,en svart men en massa puff.Frisyren ska vi test fixa i morgon.

Håret blir nog i detta stuk!

Ny färg och ny klippt

Idag gjorde jag det äntligen!Klippte och färga håret.Så nu kan jag se normal ut på 50-talsfesten på lördag :)

Skoooor

Har hittat mina skor och det blev väldigt många av dom!Om jag ska ha alla så blir jag mycket fattig.7 st skor som jag gillar otroligt mycket!sko nr 5 funderar jag på om jag ska skaffa,är så trött på att vara minikort hela tiden och jag tror säkert som är supersköna!Sko nr 4,jag är verkligen förälskad i kängor<3 men kängor får komma till hösten,annars blir det ruggigt varmt.Sko nr 7,ja det är en rätt så jäkla fräck sko som man även kan ha en skön nice sommarute-kväll med ett par schyssta leggins och en rockigt tunika med något coolt djurmönster!Miiiii like!

Faan iveckan blir det shopping kan jag säga er!

Röv!

Försöker att hitta..

Ja som jag har tjatat om att jag ska klippa mig och denna vecka så händer det!Det stora problemet är hur fan jag ska klippa mig?Färg vet jag redan vad som blir,rött som faan såklart:)Bara att på tid på KAMI idag eller imorgon.

Denna frisyr är riktigt fin men jag vet inte?gaaaaaaah!



Men denna är ju riktigt läcker!Fan vad jag älskar rött hår!fast jag vill att mitt hår ska vara blodrött så jag hoppas de kan fixa det,jag tänker bannemej inte betala 1300 om det inte blir som jag vill med färgen!haha.

Jahopp så ska älsklingen spela på swedenrock på fredag med sitt band MAIM=dödsmetal och jag som så gärna ville följa med  med fick ej plats:(Jag tror att de kommer ha det megakul!undrar vad jag ska hitta på för något kul på fredagen då?Kanske inget,kanske jobb?Vi får seee,kommer nog ha det tråk!

Midsommar

Jahopp planerna blev inte som man hade tänkt sig,eller man blev totalt jäkla sviken av dem man skulle ha firat med.Vi hade länge planderat att vi skulle vara ute i björs men så helt jäkla plötsligt säger de att de ska festa med andra istället i åtvid,folk som inte har alla getter inne säger de.Christian ringde fasiken förra veckan till dom och sa att Nettan och Copy är på och då var det superlugnt.Så i ärligheternas namn så skiter jag i dom,jag behöver inte längre umgås med en massa jäkla svikare så för mig får det vara.

Men så idag så kom älsklingen på att vi kunde vara ute på landet hos christians farmor.Hon har det jättefint och stort så att där finns det gott om utrymme med en massa lekar och ståhej:)Äta och grilla gott och ha det mysigt.

Idag har det verkligen varit underbart ute:) Vi gick en lång härlig promenad till vallaparken och titta på de fina djuren där.Efter det grilla vi på balkongen!Myyyyyyyyyyys!Mina vackra fuchsia har många fina stora knoppar,ska fixa mer blommor.Vill ha massor blandade färger så att man blir gladet.

RSS 2.0